tisdag 28 augusti 2007

ArrivalÖrnen har landat! Eller snarare storken. Och storken jobbar åt DHL... Våran lilla flicka kom äntligen ut, en vecka för sent. Men nu är hon hos oss, lilla x, 4325 gram stor och 53 cm lång.
Först att besöka var mormor & morfar, som hade svårt att slita sig. Därefter kom storebror och storasyster på besök. Noah var djupt engagerad i lillan, medan Linnéa hade fullt upp med att planera en modevisning med det lilla livet.

Jag har, som jag sagt innan, världens bästa fru!! Hon var helt grym under förlossningen, ruskigt fokuserad, förutom en gång. Mitt under en värk så frågar hon mig: "Är du hungrig??" Vad svarar man på en så'n sak? Som om jag skulle lämna henne där i förlossningssalen? Sorry älskling, skall bara dra till Rasa och käka några vårrullar... I vilket fall som helst så regerade min Petra!

2 kommentarer:

MalinN sa...

Nu var det värt att regga sig som användare så jag kan kommentera.

Välkommen till världen mosters lilla prinsessa! Jag hade tänkt att komma och hälsa på dig idag, jag hoppas att det är ok.

Puss och kram från moster och kusinerna

MalinN sa...

Och i fall att ni undrar så har jag röstat på Elin. Eller om jag ska göra er ännu mer förvirrade så är mitt favvisnamn just nu Ella. :)

//Moster